بررسی موضوعاتی که نخستین بار توسط قرآن مطرح شدند
باد مرگ و نابودی(بخش یکم) و سرزمین گمشده عاد یا اوبار
و در ماجراى مرد م عاد نیز بر سر آنها آن ریح عقیم ( باد مهلک، باد مرگ ) را فرستادیم (۴۱)به هر چه مى وزید آن را چون خاکستر استخوان مرده مى گردانید (۴۲)
والذاریات
تند باد توفنده در روزهای شوم
اما عادیان به ناحق در زمین سر برافراشتند و گفتند از ما نیرومندتر کیست آیا ندانسته اند که آن خدایى که خلقشان کرده خود از ایشان نیرومندتر است و در نتیجه آیات ما را انکار میکردند (۱۵)
پس بر آنان تندبادى توفنده در روزهایى شوم فرستادیم تا در زندگى دنیا عذاب رسوایى را بدانان بچشانیم و قطعا عذاب آخرت رسواکننده تر است و آنان یارى نخواهند شد .(۱۶)
فصلت
هفت شبانه روز باد طغیانگر و سرد و پرصدا
«قوم «ثمود» و «عاد» عذاب کوبنده الهی را انکار کردند (و نتیجه شومش را دیدند)!»(۲۵)
«و اما قوم «عاد» با تندبادعاتیه (طغیانگر و سرد و پرصدا )به هلاکت رسیدند، (خداوند) این تندباد بنیان کن را هفت شب و هشت روز پی در پی بر آنها مسلط ساخت، (و اگر آنجا بودی) می دیدی که آن قوم همچون تنه های پوسیده و تو خالی درختان نخل در میان این تند باد روی زمین افتاده و هلاک شده اند! آیا کسی از آنها را باقی می بینی؟»(۲۶)
۳. «تا آن را وسیله تذکری برای شما قرار دهیم و گوشهای شنوا آن را دریابد و بفهمد(۲۷)
الحاقه
خداوند در آیات متعدد قرآن باد مبارک و برکت افزار را با واژه "ریح" معرفی کرده و یا آنها را با اسامی قابل توصیف در زبان عربی آورده است . از جمله این نامهای باد های مبارک و سودمند می توان به بادهای زیر اشاره نمود:
لواقح: بادهای باورکننده
الذاریات : باد های گرده افشان
هم چنین در قران به بادهای ویرانگر مانند عاتیه، ریح عقیم ، ریح صرصر اشاره شده که پیک مرگ و نابودی به همراه می آورند.
در سوره الذاریات که خود به معنی باد پراکننده کننده ذرات است ، از ریح عقیم سخن گفته که در جریان عذاب الهی قوم عاد وزیده بود . عاد مردمانی بودند که در سرزمین اوبار در جایی بین یمن و عمان زندگی می کردند و بخاطر صادرات مواد معطر و عطرهای بخصوص شرت و ثروت داشتند . آنان در ساخت برج های بلند و ساختمانهای مرتفع مهارت داشتند و بهشت معروف به عاد در همین سرزمین ساخته شده بود که خداوند در قرآن از آن به" بهشت دارای برجهای بلند " تعبیر کردهاست. ویرانه ها و آثار ساختمانی بجای مانده این سرزمین همراه با گنجینه های بی نظیر از سکه ها، طلاجات، وسایل زندگی و آثار عتیقه پس از قرنها توسط یک گروه باستانشناسی آمریکایی به رهبری نیکلاس کلاپ و دکتر یوری زرین از دل خاک بیرون آورده شد.
البته این کار با همکاری سازمان فضایی ناسا و ردیابی مسیر این سرزمین گمشده از طریق فضا پیمای شاتل و با توجه به آنچه که قرآن در مورد این تمدن گمشده گفته بود و یک نقشه از بطلمیوس جغرافی دان قدیمی حدود سی سال پیش صورت گرفت که گزارشات کامل آن در فضای مجازی و کتابخانه ها وجود دارد.
نکته مهم
در استخراج و کشف شهر و سرزمین گمشده و درددل خاک فرورفته عاد مشخص شد :
- این سرزمین در پی وزیدن چند روز باد پی در پی و شبانه روزی و هجوم رملهای روان و گزنده بیابانهای عربی
در اثر تندباد عقیم یا باد مهلک که بر سر مردم عاد و سرزمینشان وزید در زیر لایه های سطبر خاک و در دل زمین مدفون شده بود.
-تا آنجا که من اطلاع دارم و بر حسب گزارشات گروه نیکلاس کلاپ آثار بناهای ساختمانی بخصوص برجهای بلند بر جای مانده بود و لوازم و اسباب زندگی نیز فراوان در زیر خاک یافت شد ، اما هیچ اسکلت منسجم انسانی بدست نیامد. گویی استخوان مردمان آن سرزمین در اثر آن تند باد مرگ پودر شده و با خاک مخلوط گرویده بودند.
حال نتیجه ای که می خواهم بگیرم این است که این تند باد مهلک یا تندباد سموم و یا سیموم بوده و یا این که در آن منطقه یک طوفان کوبنده ویژه وزیده که خهمرا با فوران نوترونهای کشنده بوده است ؛ یعنی همانی که در پی انفجار بمب نوترونی صورت می کردند و فور ان نوترونها انسانها و موجودات زنده را ازبین می برند ولی به ساختمانها گزندی نمی رسانند.
در بخش دوم این نوشتار به بررسی باد سموم و طوفانهای حاصل از انفجار بمب های نوترونی می پردازم
ادامه دارد