سیری در کتابهای مقدس

سیری در کتابهای مقدس

مطالعه مفهومی کتابهای مقدس و بحث در مورد اهداف و تاثیر این کتابها بر زندگی بشر
سیری در کتابهای مقدس

سیری در کتابهای مقدس

مطالعه مفهومی کتابهای مقدس و بحث در مورد اهداف و تاثیر این کتابها بر زندگی بشر

کتابهای آسمانی : پیامبر ان پیش از آن که پیامبر شوند چه نوع اعتقاد و باورهای دینی داشتند،؟(بخش پنجم- پیامبر اسلام)


پیامبر ۱سلام و پیشینه دین او پیش از پیامبری


نخست باید دید که نحوه تعریف و توصیف قرآن از شخصیت پیامبر اسلام است.

قرآن: پیامبری رسول خدا از پیش اعلام شده بود
هنگامى را که عیسى پسر مریم گفت اى فرزندان اسرائیل من فرستاده خدا به سوى شما هستم تورات را که پیش از من بوده تصدیق مى ‏کنم و به فرستاده‏ اى که پس از من مى ‏آید و نام او احمد است بشارتگرم پس وقتى براى آنان دلایل روشن آورد گفتند این سحرى آشکار است."

آیه ۶سوره صف
نتیجه: بر  ای آن دسته از کسانی که در مورد دین پیامبر اسلام  پیش از پیامبری تشکیک می کنند مانند خوارج  و گروهی از اهل تسنن دقت در آیه فوق  لازم و ضروری است . چرا آین آیه به صراحت می گوید  که پیامبر اسلام از پیش انتخاب شده و رسالت او تثبیت شده بود. یعنی خداوندی که او را خلق کرده بود بعلم الهی خود می دانست که شخصی را بنام محمد فرزند عبدالله فرزند عبدالمطلب و  د ر آینده و در سرزمین عربستان  به مقام‌پیامبری مبعوث می نماید .
به همین دلیل و بر اساس آنچه که قرآن می گوید،  عیسی مسیح در بشارتهایی که به بنی اسراییل می داد اعلام نموده بود که پس از من پیامبری بنام "احمد"  خواهد آمد . این نام جزو چند نامی است که در قرآن به پیامبر اطلاق شده است.
حال  چگونه می شود مسلمانی که به قرآن اعتقاد دارد برای برهه ای از زمان و پیش از اعلام پیامبری  نسبت بی دینی به پیامبر بدهد در حالی  که خداوند پیامبری را در ذات او بودیعه نهاده تا در زمان مناسب این پیامبری و مقام‌رسالت به خود او و همه مردم اعلام گردد.
ممکن است این توضیح برای کسانی که اصلا به خدا و یا پیامبر اسلام اعتقاد ندارند اهمیت نداشته باشد چون آنان به دو اصل خدا و پیامبری پیامبر اسلام باور ندارند و در نتیجه می توانند هر طور که می خواهند بیندیشند. ولی مسلمانی که قرآن را تماما وحی الهی می داند نمی تواند چنین بیاندیشد.
مگر این که این  مسلمان نیز  از آن گروه باشد که نیمی از قرآن را قبول دارند و نیمی را قبول ندارد، یا آنرا قرائت خود پیامبر  و تعبیر و تفسیر شخصیش از جهان می دانند که گهگاه خداوند هم گوشه چشمی به او داشته و یا این که قرآن را رویاهای پیامبری بشمار می اورد.
. مسلما بر ای این گونه افراد نیز مهم نخواهد بود که پیامبر را از ابتدا شخصیتی  پیرو یکتا پرستی و متنفر و ضد بت پرستی بدانند که چنین هم بوده است.
چنانکه برای حداقل ده سال پیش از پیامبریش مدرک تاریخی وجود دارد که او به گروه حنفاء عر بستان پیوسته بود که بر  ضد بت پرستی بر خواسته بودند و از وجود خدای یکتا دفاع می کردند.
کسی باید زمینه ای در او وجود داشته باشد که به محض آنکه نهضتی یکتا پرست بوجود آمد او به آنان بپیوندد.  

خداو فرشتگان بر پیامبر دورود می فرستند
"خدا و فرشتگانش بر پیامبر درود مى‏ فرستند اى کسانى که ایمان آورده‏ اید بر او درود فرستید و به فرمانش بخوبى گردن نهید"

 آیه  (۵۶)سوره احزاب


نتیجه : کسی که بطور پیوسته و سریان، خداوند و فرشتگانش  بر او درود می فرستند باید از قداست بی نظیری بر خوردار باشد که به تمامی دوران زندگی  او مربوط می شود."


ادامه دارد

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد