سیری در کتابهای مقدس

سیری در کتابهای مقدس

مطالعه مفهومی کتابهای مقدس و بحث در مورد اهداف و تاثیر این کتابها بر زندگی بشر
سیری در کتابهای مقدس

سیری در کتابهای مقدس

مطالعه مفهومی کتابهای مقدس و بحث در مورد اهداف و تاثیر این کتابها بر زندگی بشر

کتابهای مقدس(قرآن)۱۹: انقلاب یک زن


انقلاب یک زن 

زینب دختر علی  و خواهر حسین بن علی


"هر کس کار شایسته‌ای انجام دهد، خواه مرد باشد یا زن، در حالی که مؤمن است، او را به حیاتی پاک زنده می‌داریم؛ و پاداش آن‌ها را به بهترین اعمالی که انجام می‌دادند، خواهیم داد."

قرآن سوره نحل آیه ۹۷

واقعه و جریان کربلا و شهادت امام حسین علیه السلام و یارانش دو بعد زمانی و مکانی داشته است. یکی تا پایان شهادت امام و یاران و فرزندان و بستگان او ، ودیگری پس از آن!
این ماجرای پس از ان انقلاب دومی بود که پرچمدار و قافله سالار س بانویی خردمند، بزرگوار و شجاع و مدیر و مدبر بود که در نهایت استقامت شهادت دو برادر و فرزندان و بستگان و یاران برادر خود را از نزدیک شاهد بود و آن گاه بانوان و دختران و پسران جوان و کودک و همه باقی ماندگان را د ر پرتو حمایت و هدایت خود گرفت و پیام کربلا را به همه جا رساند.

فر ید وجدی نویسنده معروف دائره المعارف وجدی در باره این بانوی قهرمان و دانشمند و پرهیزگار می نویسد: ا از عقلاء زنان بود و وقتی در مجلس یزید لب به سخن گشود، گروهی از،مجلسیان که پدر او را دیده بودند یکصدا گفتند :" آیا این علی است که سخن می گوید؟"

آنان خطبه های اتشین و شورانگیز امام علی علیه السلام را به یاد داشتند. آنان می دانستند که زینب دختر علی است . زبانش شمشیر قاطعی است که بر پیکر ظلم فرود می آید.

آنان در ست حدس زده بودند ؛چون سخنان بانوی بزرگوار زینب در مجلس و دربار یزید و در مقابل مردمان آتشی بر افروخت که خرمن ظلم را در کوتاه ترین مدت سوزاند و او بود که پیام انقلاب کربلا را به گوش،تاریخ رساند.

شاید سه سال نگذشته بود که واقعه حره بوقوع پیوست و سربازان یزید به مکه و مدینه حمله کردند و ده ها تن از اصحاب پیامبر اسلام را کشتند و به نوامیس زنان و دختران در مدینه تجاوز کردند . تاریخ نگاران می نویسند که دختر باکره ای در آن شهر نماند و هر کس را یافتند مورد تجاوز قرار دادند‌. مسلم بن عقبه فرمانده یزید سه روز زن و دختر ساکن مدینه را بر سپاهیان خود حلال کرد. و سر انجام از آنان تعهد گرفت که همه برده یزید هستند. سپس دستور غارت آنان را داد. 

آن زمان بود که جهان اسلام دریافت چرا امام حسین با یزید بیعت نکرد. چرا با او کنار نیامد. چرا از او کناره گرفت در حالی که تعهد کرده بود اگر حسین بن علی بیعت کند ثروت و مکنت به پای او خواهد ریخت . ولی مثل حسین بن علی هر گز با یزید بیعت نمی کند.
سخنرانیهای باتوی انقلابی و شجاع کار خود را کرده بود و گروه توابین برای نابودی و مبارزه با یزید آماده شده بودند. و یزید برای ابدد ر تاریخ بد نام و منفور ماند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد