1-گیجی و سرگشتگی ابدی خداناباوران
2-پرونده هفت خدا ناباور بد کردار
" چون حق آمد ( نزول قرآن و بعثت پیامبر) کافران او را تکذیب کردند و در این مورد مضطرب و متحیر ماندند. آیه (۵)"
شرح
اساسا خداناباور متحیر است. چنانکه کشور سوید(sweden) با همه پیشرفتش و با خدا ناباوریش به بهشت خودکشی شهرت یافته است. خدا ناباورحتی با خود در جنگ است. سر گشته است. بعنوان نمونه دو تن از نویسندگان معروف سرزمین ما صادق هدایت و کاظم اسلامیه که خدا ناباور بودند خود کشی کردند. حتی کاظمیه از مراسم خود کشی خودش فیلم تهیه کرد. م
نوشتجات خداناباوران را بخوانید ! مانند غریقی هستند که دست و پا می زنند. به همین خاطر خداوند از آنان پرسش های علمی می کند شاید تا به مدد دانش به حقیقت پی ببرند:
"آیا آسمان را بر فراز سر خود نمینگرند که ما چگونه آن را بنا کرده ایم و آن را به زیور آراستهایم و هیچ شکاف و خللی در آن وجود ندارد؟ (۶)"و زمین را نمینگرند که آن را بگستردیم و در آن کوههای استوار بر پا کردیم و هر نوع گیاه با حسن و طراوت از آن رویاندیم؟ ایه تا موجب بصیرتی باشد و تذکری برای هر پند پذیری(7)
پرونده هفت خدا ناباور بد کردار
فیلسوفان بدکردار کتابی است که دو نویسنده انگلیسی به نام نایجل راجرز و مل تامپسون در سال ۲۰۰۴ به نگارش در آورده اند.
من اگر بجای دو نویسنده بودم این هشت نفر را فلسفه دانان نابکار معرفی می کردم.
به هر حال کاری سترگ انجام دادند و چهره پنهان و دوست ناداشتنی فلسفه دانان محبوب را آشکار ساختند که مسیر َسیاست و تفکر اجتماعی و فردی انسان غربی در یکصد ساله اخیر تدوین نمودند.
راجرز یکی از نویسندگان کتا ب اظهار نموده که نگارش این کتاب ریشه در گفتگوهایی داشته که مابین او و مل تامپسون در سالهای ۲۰۰۰ و ۲۰۰۱ برگزار شده بود
فهرست هشت فیلسوف غربی بدکردار و خداناباو ر برحسب گزارش مفصل و تحقیقی این دوپژو هشگر بصورت زیر می باشد:
_ ژان ژاک روسو،
_آرتور شوپنهاور،
_ فردریش نیچه،
_ برتراند راسل،
_ لودویگ ویتگنشتاین،
_مارتین هایدگر،
_ژان پل سارتر
_ میشل فوکو
در این کتاب هشت فصل را به خود اختصاص داده اند.
باید اشاره کنم که نویسندگان با آوردن شواهدی از زندگی شخصی این افراد، تلاش کردهاند نشان دهند که فلسفه آنها واکنشی به مسائل و مشکلات در زندگی شخصی آنها بودهاست.
یعنی این هشت بد کردار عقده های زندگی خود را بصورت فلسفه به خورد مردمان داده اند.
این کتاب سعی کرده بر اساس شواهد و مدارک مستند تناقضهای بزرگ در رفتار و گفتار این باصطلاح بزرگترین فیلسوفان را بر ملا سازد. در نتیجه ، مخالفتهاو موافقتهای زیادی را در فضای آکادمیک جهانی برانگیخته است.
نکته مهم آنکه در گزا شات این کتاب هشت فلسفه دان خداناباور بد کردار افراد ی شیاد و فاسد و شهوتران و دروغگو لقب گرفته اند.
_