(۱) آن گزاره "خطاً است؛
(۲) آن گزاره "دروغ" است؛
(۳) آن گزاره، دست کم در زمینه عصر تنزیل وحی، بستر مناسب تری برای فهم و پذیرش مراد اصلی فرستنده پیام فراهم میآوردهاست. از منظر فرد مؤمنی که خداوند را عالم مطلق، قادر مطلق، و خیر محض میداند، گزینه سوّم با اقتضای منطق و ایمان، هردو، سازگار است، و مؤمن خردورز میتواند به نحوی سازگار و خردپسند آن را بر دو گزینه بدیل ترجیح نهد.".
پاسخ و توضیح:
پاسخ و توضیح
اصولا همه ادیان الهی بر اساس چندین اصل مهم و بنیادی قرار دارند که غیر قابل تغییرند . قرآن بطور کامل و واضح به این اصلها اشاره و بر آنها تاکید کرده است.
انکار این اصلها به منزله نقص در دین است و در سر تاسر قرآن این اصلها بطور مکرر مورد تاکید قرار گرفته و هرگز تفاوت زمانی در در آنها صورت نگرفته و نمی گیرد.
ضمنا از ابتدای شروع دین اسلام و تا آخرین روز حیات پیامبر و تا آخرین وحی الهی همان گونه بوده است و برای همیشه همین گونه خواهد بود.
این اصول عبارتند از:
خداپرستی
۱-وجود خدای خالق یکتا، بی همتا، بی شریک ، بی زوال ، که بوجود نیامده و همواره بوده است و خواهد بود.
قدرت مطلق
۲- خداوند قادر مطلق و عالم مطلق است و قدرتش بر همه عالم هستی حکمفرماست.
هدفمند بودن جهان و انسان
۳-خداوند جهان و انسان را هدفمند آفریده است. به همین دلیل بشر در دوران زندگی خود بر روی زمین مسئولیتهایی را دارد که بر عهده اوست.بنابر این هر گونه بت پرستی و شخص پرستی طبق آیات قرآن صد در صد ممنوع است. و فقط خداوند خالق یکتاست که قابل پرستش است.
پیامبران و رسالت الهی
۴- خداوند برای راهنمایی بشر پیامبرانی با کتابهای مختلف فرستاده تا راز اصلی -خلقت انسان را به او گوشزد کرده و به او مسیر صحیح زندگی را که بر اساس قوانین اصلی الهی تدوین شده نشان دهد.
جهان و انسان در کنترل خداست
۵-خداوند جهان را در مسیری قرار داده که انسان به جهان می آید و از جهان می رود و خود این انسان هیچ کنترلی بر این آمدن و رفتن ندارد.
جهان آخرت و قیامت
۶-پس از زندگی در این جهان انسان به جهان آخرت می رود و روز قیامتی بر پا می شود و به حساب و کتاب زندگی بشر در دوران عمر زمینی او رسیدگی می شود.
خطاها و گناهان شخصی
۷- اگر خطاهایی که او در دوران زندگی کرده شخصی و مربوط به خود او بوده و ا و تا زنده بوده از آنها برگشته و دیگر به سراغ آنها نرفته و کارهای نیکی انجام داده که آن لغزشهای شخصی را پوشش داده همه آنها بخشیده خواهد شد.
خطاهای متعدی و سرایت کننده
۸- اگر خطاهای انسان در دوران زمینی شامل ظلم ، خیانت ، قتل ، جنایت، گرانفروشی ، کم فروشی ، تجاوز و....را شامل می شده این خطاها قابل بخشش نیستند. مگر آن گروه از این خطاها که با جان و زندگی انسان سر و کار نداشته و شخص خطاکار طی زندگی توانسته آنرا جبران کند.
.... ادامه دارد